Blir det värre än såhär?

Ursäkta alla negativa inlägg, men här kommer en till! Klockan är efter midnatt här i Klövskogen. Lejon väcker mig med orden ”mamma det finns nåt i min säng”. jag skyndar dit och tror jag ska finna nåt djur, men möts av en spya mitt i sängen! Jag kollar sedan Tilde säng, och mycket riktigt finner att hon spytt på ena sidan och vänt sig att sova på andra sidan! Hell on earth! Jajamän! Viggo har varit sjuk, Lauri har drabbads av det, Lejon och Tilde! Vad är oddsen att jag ska klara mig nu??? Har slängt i mig säker en halv dl vitpepparkorn idag. Mitt i allt ”ta bort kladdiga lakan processen” vaknar Viggo. Jag klarar det inte själv, måste väcka Lauri som inte sovit alls det senaste dygnet! Happy family! Han duschar Tilde, jag tar bort allt. Viggo somnar om som tur är! Jag tvättar av Tildes barbie hon envist sov med. (fast att jag visste vad som skulle hända). Sätter på en tvättmaskin. Tänker att det här är det enda jag kommer komma ihåg från min resa! Kommer jag vilja återvända? Jag känner mig sviken av Gud, Även när jag har läst mormonsbok i många dagar nu i sträck. Ser han inte, hör han inte mig undrar jag när jag slänger i mig en sista näve vitpepparkorn och återvänder till sängen, men notera inte sömnen. För nu måste mamma öronen vara på sin vakt. Måste vara före barnens spya! Jag finner inge positivt i detta! Jag känner att Han kunde vara lite snäll när vi ändå lagt ut en förmögenhet på att resa hem för att se den familj vi ska leva med i evigheten? Vad menara han? Är hans mål att jag ska jubla vid nästa magsjuk? Är det då han kommer att skona mig? Kommer jag någonsin jubla? Ok, vi kan ju allafall hoppas på ingen mer spya inatt! 🙁

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

 1. Jill o Jens Krylborn
  Posted maj 22, 2011 at 6:01 f m | Permalink

  Stackars er alla. Ingen kul resa, men vi som fått träffa er har alla varit glada att ni kom.
  Krya på er
  Massor med kramar
  Jill med barn