Skön dag

Promenad runt där jag alltid gått/sprungit som liten,med en Calippo glass och ett barn sovandes i vagnen. Vädret är skönt idag, bara hängt hemma försökt att bara ta det lungt efter förra nattens spya från mig och Lejon! (jag vet inte om jag har maximal otur eller nåt) men vi har inte varit sjuka sen Augusti förra året!!! Jag tänkte när jag låg där helt orkeslös, att tänk om man var gravid, fast att man hade tre andra barn att ta hand om! Hur i hela friden skulle det gå? Jag hoppas såklart att det bara är nåt vi ätit, blir vi sjuka igen kommer jag att tappa modet och aldrig mer komma tillbaka! 🙁 Men annars är det bra, barnen är som de är, vädret är som det är, sverige är som det är! Jag måste bara erkänna att jag trivs ganska bra i Salt Lake City alltså! Kul att vara hemma och träffa alla! Och imorgon ska vi ha grillfest hos Myhrbergs med prinsesstårt! 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.