5 dagar kvar

Idag snöar det! Jag måste börja packa (jag vet 5 dagar kvar, men vi är så många personer att jag är rädd att jag glömmr mycket). Måste baka lit mer och några fler maträtter måste göras! Viggo framtänder uppe håller sakta på att titta fram, detta gör honom goare än när det inte vill komma fram. I lördags var jag och Lejon och klippte oss. Jag hade sagt i December att ”vi måste klippa dig engång till innan vi åker”, varpå han svarar: ”Ja, jag vill ju inte vara ful när jag ska åka till sverige”. Men nu är han så fin! Och Tildes hår växer, det ska bli lika långt som Rapunzels! Huha att tvätta OCH kamma det håret sen!!! Barnen längtar, Lejon frågar mig hela tiden om vi kan prata om resan, vad som ska hända där och om allt vi ska göra. Hur flygplanet ska gå och var vi ska mellanlanda! Jag har var sin leksak som barnen ska få öppna på det långa flyget! Jag tror det kommer bli glada! Det är saker det har velat haft LÄNGE! Vi har en kamera nu, lagom till Lejons vårshow ikväll. Så söt han kommer att vara!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Susanne
  Posted april 26, 2011 at 12:47 e m | Permalink

  Ebbot och Love (och jag med såklart) längtar jättemycket efter er alla. De är lite besvikna att inte Lauri kommer med, så det var tur att han nyss var här.

 2. Jessica
  Posted april 27, 2011 at 1:44 e m | Permalink

  Vi längtar också och här är det faktiskt helt ok väder. Meleah frågar hela tiden om Tilde. Vi har försökt titta på kort på henne för att hon ska få en bild av henne. De var ju så små sist. kram Jessica

 3. Jill och Jens
  Posted april 29, 2011 at 3:29 f m | Permalink

  Vi ser också fram att få träffa er alla men vi är bra nyfikna på lilla Viggo som vi ännu inte träffat.
  Det ska bli så kul att se och göra roliga saker tillsammans.
  Kramar
  Jill

 4. Jana
  Posted april 30, 2011 at 7:03 f m | Permalink

  1 dag kvar nu! Hoppas vi får en kul tid tillsammans ( som säker kommer att kännas allt för kort när vi ska hem) 🙁