Tisdag

Dagen var bra! Nu sover alla 3. Idag har jag tappat räkningen på hur många gånger Viggo slagit huvudet eller klämt fingrarna. Han vill bara bli buren eller stå upp. Tilde tog sprutor idag. 4 st närmare bestämt. Mässlingen bland annat. Mässlingen härjar här i skolorna just nu. Tycker det är konstig, för om man måste vaccinera sig för att börja en skola här, hur kan en sånhär sjukdom då uppstå?

Påsken kommer. ÄLSKAR påsken! Varför har vi inget påsk evangelium som man läser i kyrkan? För det som hände på påsken är ju en ganska viktig sak för våran kyrka! 😉 Påsken blir hemma på lördagen med god mat och påskägg, söndag hemma hos familjen Gottling. Inte långt kvar tills vi lyfter!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.