Tacksamhet

Så fort jag yttrar en uns av lycka, tex ”att jag är tacksam att jag kan vara hemmafru/mamma”, jag då bryter nåt löst här hemma, barnen blir jobbigare än vanligt, hemmasysslorna blir fler och mer och jag känner att jag skulle vilja ha ett heltids jobb och aldrig komma hem igen. Eller ”åh det var länge sen vi var sjuk” ja, då ligger man där sen. Jag undrar varför Gud inte låter mig vara lycklig, tacksam, glad? Eller måste man ha prövningar HELA tiden, kan man inte få en paus ibland? Eller ska man helt enklet inte kunna uttrycka tacksamhet och glädje utan att få en fet käftsmäll tillbaka? Så här har det varit hela mitt liv! Är det så för alla? Vet nån vad jag pratar om? Idag har det iallafall varit en bra dag! Så då vet alla att imorgon kommer det slå tillbaka till mig! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.