Måndag

kl är 16:00 och regnet har slutat att ösa ner! Tur att jag gick upp kl 6:30 för att ta en morgon promenad, så jag kunde lungt åka till IKEA och bara vara med barnen, utan att känna stress att jag inte fått min promenad! 🙂 Har tänkt mycket på det här med väder. Det var härligt att bo i Denver på många sett, men solen sken lite för ofta tyckte jag! Nu, här regnar det ganska ofta och det blir så där härligt mulet och grått som i Sverige/Finland. Låter kanske konstigt, men jag skulle inte trivas där solen bara skiner hela tiden. Var riktigt härlig att gå ut imorse och känna lite värme, fåglar som kvittrar, regnet som föll, alla goda dofter och träden som håller på att slå ut! Det är verkligen en stor skillnad hur jag känner mig nu och hur jag tex kännermig i november. Då är jag trött, nästintill deprimerad, nu leker livet, jag är lycklig och känner mig kär! Och vinterkläderna är nu borthängda, bortgömnda, bortglömda, vill inte se dem mer nu!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.