2 veckor kvar

Vi åker om två veckor nu! Helt galet vad tiden går fort! Har varit en ganska bra dag idag, lagade quesadilla till lunch och nu till middag hemmagjord lasange- SÅ gott! Väntar på att Viggo ska vakna, han har sovit länge och jag kommer få en längre kväll än jag velat, men inte mycket att göra åt det, inte så att man kan styra en bebis så lätt! Om det finns nåt som nån vill ha härifrån så har jag fortfarande plats för mindre saker i min väska! Har en bitterljuv känsla inför resan. Flygplan, 3 barn, ensam vuxen. Super FUN! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted april 17, 2011 at 10:16 e m | Permalink

    Hoppas Lejon är super duktig och hjälper dig på resan. Jag tror han skall göra det, Lejonkungen!