En såndär dag…

… man bara vill slänga i sopkorgen! Det mesta som kan gå fel, gick fel! Men nu kan det väl inte bli värre?? Tur att bullarna blev bra iallafall! För tillfället har jag en Aktiv 8 1/2 månaders bebis, en väldigt envis och kaxig 3 1/2 åring och en mycket splittrad 5 1/2 åring som inte vet om han är stor eller liten! Jag vet inte varför dagen blev som den blev, kände mig så pedagogisk imorse, men det ville sig inte iallafall! Men nu sitter jag här och ser att kl springer iväg, sen kväll…som vanligt! ALLA barn somnade vi 21:00. Lejon går sista dagen i skolan imorgon, sen har ha lov! Hoppas vi kan få en bra vecka tillsammans. Måste seriöst se efter vad som ska packas snart. Vi har haft både regn, snö och kallt i helgen, tyckte inte alls om det! Men idag var det skönt igen! Hoppas våren får nog av att luras snart för nu vill jag ha värme!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.