Generalkonferenshelg!

Jag längtar! Hoppas barnen är snälla och att jag varit smart nog att göra en massa mat så jag slipper stå och laga medans talen pågår och har en massa gott hemma, så både kropp och ande kan njuta av denna fantastiska helg! Hoppas de säger nåt helt klockrent till mig, som jag behöver höra! Och sen ska vi få lite svenskt besök och kanske ett besök från några vänner från Denver. Jag älskar att städa, och idag städade jag skafferiet, för vi behöver handla, vilket betyder att det är mer tomt än fullt. Jag passade på att göra det efter våran promenad till Lejons skola och Viggo behagade att sova i 3 HÄRLIGA timmar! Sen hann jag laga 2 middagar: Mumbas härliga tonfisklåda och kycklingpaj. Tilde ville varken ha det ena eller andra så hon fick nuggets och spaghetti (den enda pasta sorten hon vill äta!!!). Tror vi haft alla sorters väder idag, regn, snö, sol, mulet, varmt, kallt och blåsigt! Idag ska jag springa och sen har jag varit duktig att inte äta nånting sött… mitt mål är att sluta nästan helt med godis och sånt som inte är alltid det bästa för kroppen!

Ändrade Lejons kindergarten till förmiddag istället för eftermiddag idag. Funderar fortfarande om jag ska ändra Tildes tid också till förmiddag? Tanken att ha dem på olika tider är att få lite mer ensam tid med de större barnen! Skolorna ligger inte så långt bort, visst det kanske blir lite hit och dit, men kanske skulle det vara kul för barnen!? Åsikter välkomnas gärna! Ladda inför helgen gott folk, kommer bli grymt som vanligt!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill o Jens Krylborn
    Posted mars 30, 2011 at 12:27 e m | Permalink

    Det kan ses på två sätt, det kan vara bra att alla är borta samtidigt å andra sidan får du egen tid med ett barn i taget. Jag tror att bara du kan fatta ett bra beslut. Jag ser också fram emot konferans helgen då man får fylla på med kunskap. Det blr som en intensiv dos. Vi ses snart! Kramar