Vi kommer!

Datum spikat! Vi åker 1:a maj-1:a Juni. Känns kul, bra, läskigt och en aning ångest! Ulla, jag vet att ni kanske har stressigt med dansuppvisningar, men jag tror att Lejon och Tilde skulle älska att se en show?! Men bara om det passar såklart! Min familj, det blir tårtkalas när jag är hemma! Många och mycket! Planera in det! Om bara lite mer än en månad kommer vi! Cirkus Lehtinen! 🙂

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Posted mars 24, 2011 at 10:01 f m | Permalink

  Jippii! We are all excited and look forward to having you guys come over! It’s a wonderful idea to let the kids see a show. The shows are on 12.-17.5. And we go along with your plans. Let’s talk about it later. Tänk att man får träffa Viggo för den första gången! That is special.

 2. Jill o Jens Krylborn
  Posted mars 24, 2011 at 11:46 f m | Permalink

  Va kul, det ser vi fram emot!!!! Hoppas att vädret är varmare.
  Kramar
  Jill m fam

 3. Jessica
  Posted mars 24, 2011 at 1:26 e m | Permalink

  KUUUULLL!!! Vi kommer också att ha dansuppvisning den 28-29 maj, så vill ni se ännu mera dans kan ni titta även i Sverige :0). Kul att ni är här när Meleah fyller år. Då kan vi passa på att ha kalas för henne med. När är du i Sverige och när är du i Finland?
  Kram Jessica

 4. Greta
  Posted mars 29, 2011 at 11:49 f m | Permalink

  Great! I hope the next month goes fast!