Måndag kväll

Barnen sover, maken sover. Jag har precis gjort klart disken, sprang en runda idag (äntligen!), fast jag kom hem till en otröstlig Viggo i Lauris famn! Dagen bjöd på alla sortens väder. Varmt, kallt, blåsigt, snö, regn, mulet… Kände att dagen blev lite sådär, varken bra eller dålig! Veckan som jag var ensam med barnen gick strålande! Hör och häpna med att känna Anden MITT i veckan, MITT på dagen… det var inte igår det! Jag har verkligen kännt att jag inte har varit ensam, att jag har haft nån som vakar över mig! Och jag är så tacksam för den känslan, för det var så länge sen jag kände nåt annat än bara trötthet! Älskar evangeliet och älskar barnen. SÅ glad att Lauri åkte (och kom hem), men det är bra för mig att se att jag klarar av 3 barn 24/7. UTAN att bli helt galen! Denna vecka bjuder på övernattning hos Brunsons för det äldre barnen. Jag, Lauri och Viggo SJÄLV en natt! PARTY!!! 😉 Lilla Viggo som sov så himla bra hela veckan Lauri var borta, sover inte alls bra längre! Våran säng är för liten. Fast Viggos säng står så nära den kan, vill han inte sova där. Min lösning jag tänkte på ikväll kommer bli en madrass på golvet, så jag kan hoppa ner dit på natten och sova med honom om det behövs. Jag har inte sovit gott sen Lauri kom hem. han är en stor man som tar stor plats. Fast samtidigt vet jag att det är han som är under en meter som måste bort! 🙂 Det är en stor och jobbig uppgift för mig, men kanske måste ta tag i den snart!? Gjorde god lasange helt själv idag. Jag kan stolt lägga till ännu ett recept till in lilla matsamling.

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.