Tisdag

Jag kan inte förmå mig att gå upp innan kl 8. Alla barnen sover så länge på morgonen att jag inte har lust att gå upp tidigare, har liksom ingen anledning till det. 😉 Är inne på 5:e dagen själv… det går bra och är kul, men jag är verkligen helt slut! 😉 Men det har varit bra för mig att fokusera på bara barnen och glömma mig själv för en stund! Som alltid är det ganska tråkigt att laga mat och diska när Lauri är borta, fast roligare att laga mat när Lejon är hemma, för han är mer villig att äta maten än vad Tilde är. Men diska är så tråkigt (det får jag ta tag i idag)! Vi har ett skönt vårväder här iallafall, torra gator (ibland)och lagom med sol. Vi gick i regn igår och när jag går där i regnet så känner jag mig lycklig så uppfriskande med regn. För det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.