Lördag

Om 2 veckor ska barnen sova hemma hos Ainomaija. Lejon LÄNGTAR! Fick inte nästan hem honom därifrån idag. Men så insåg han att han kunde komma tillbaka och ta med sin finska bok, för Ainomaija kan prata både ”What” och ”Mitä”! 😉 Och sen skulle Lejon byta namn idag också till Elefant Lehtinen. 😉 Hela dagen har vi varit med Brunsons, vilket var väldigt kul att slippa vara själv en lång lördag! Och en sak… Gå A L D R I G till IKEA på en lördag!!! (ta mitt ord på detta). Nu ska vi ta dra fram klockan en timme och förlora en timme av härlig sömn… inte alls lika kul! 🙁 Nu sover barnen och snart jag med!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted mars 12, 2011 at 10:50 e m | Permalink

    Elefant Lehtinen! Så trevligt att ha släkt där. Det skal bli jätte spännande för barn att vara i ’yökylä’ hos Ainomaija.