Viggos framsteg

Med lite risk med att låta som mammorna i Solsidan (en svensk serie) igår, ska jag nu berätta vad Viggo kan! I veckan lossnade det för Viggo och han kryper. I lördags, 7 månader och en vecka gammal, satte han sig upp själv, från mage till sittandes! Och nu är det trappan som är det mest intressanta. Stå upp är det nya! Och i morse hittade han lite kycklingpaj på golvet som han mumsade i sig, så han äter ju vuxen mat också! Tänderna är sega, väntar med bitterljuv spänning, för då kanske det inte är lika kul att amma mer!? Viggo lägger sig lite för sent på kvällen tycker jag. När han har somnat är jag så himla trött att jag inte orkar nånting alls. Och idag känner jag mig sjuk. Ni vet när man har feber och kroppen bli sådär känslig, så känns det, fast jag har ingen feber. Vi får väl se om det blir bättre?! Och talet igår, gick bra! Skönt att ha det gjort och nu kanske det är 2-3 år tills nästa gång! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.