En bra vecka

Denna vecka har jag verkligen varit uppriktigt glad! Springa har gått bra och jag har kännt mig så pedagogisk med barnen. Lejon har lite svåra ”tonårs” utbrott, med replikerna: ”Mamma gå och lägg dig, Mamma gå och dö, Jag vill inte ha dig som mamma mer” och en släng i dörren. Fast Lejon är en väldigt förlåtande kille så han kommer alltid och säger förlåt och att han älskar mig! Han tycker det är jättekul att höra att jag också var dum mot min mamma och pappa när jag var liten (och stor). Fast den stora biten tar jag sen! 😉 Och Viggo den go bollen, vilken söt kille! Han kryper på med en väldans fart, klättrar i trappan såg jag att han gjorde idag, och tänder verkar han få snart också… Saknar min bebis! 🙁 Lejon var så söt igår, han läste en god natt saga för hon så att han somnade! Lejon har lärt sig läsa lätta böcker i skolan och läser gärna för alla som vill höra! Ganska härlig ungar trots allt! 😉 Tal imorgon, och jag inser att det går MYCKET lättare att skriva tal denna gång när vi bott här i 2 1/2 år än när vi kom till Denver och höll tal efter bara 2 månader. Jag säger inte att jag är duktig, men för att vara mig är jag ändå himla stolt. Dock ska Lauri få gå igenom talet så gramatiken är rätt! Önska mig lycka till så att den Kindestam/Lehtinen släkten inte behöver skämmas! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.