Tankar om resan

När ska vi åka. Jag vill åka när det är varmare inte kallare. Vill jag verkligen hem? Kanske borde jag sätta barnen på planet själva att flyga hem. Alla vill träffa barnen, men ingen vill träffa mig! (förstår det). Hur ska det gå med Viggo och med 3 barn? Jag vill hitta en billig och bra resa. Jag vill bara leva på bröd och ost och filmjölk. Och i Finland, ris piroger och mörkt bröd och Mumbas mat! ;-). Eller så kanske jag får skämma bort alla med min mat? Jag har redan börjat att lägga undan saker jag ska ta med mig till bebisar som finns i sverige och i finland. Tänker på vad jag måste ha INNAN vi åker. Tänker på allt jag vill köpa där. Vi ska ha en prinsesstårta fest i sverige. Barnen vill leka med Domingo. Gå till mcdonalds. Vega. Mumbas kontor. Leka i den finska skogen. Vad och hur mycket ska jag packa. Jag vill på ett sätt hitta en resa NU. men jag får ångest av att veta av en resa FÖR långt fram, jag gillar att vara mer spontan. Nytt pass. Ambassaden. Mat med goda vänner. Mat med systrarna. Framför allt, Far och Mor föräldrar till barnen.

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jessica
  Posted februari 12, 2011 at 2:41 f m | Permalink

  Jag längtar efter dig! och barnen.

 2. Jill & Jens Krylborn
  Posted februari 12, 2011 at 5:24 f m | Permalink

  Jag ser framemot att träffa dig!!! Jag har dock lite ångest, du är tre barns mamma liksom jag men ser ut som om du vore 15 fortfarande. Men det ska bli jätte kul. Jag ser också framemot vore tjejmiddag, Viggo får väl vara med. Våra barn ser fram mot att träffa kusinerna.
  Kram
  Jill

 3. Ulla Lehtinen
  Posted februari 12, 2011 at 6:10 f m | Permalink

  Jippii, can’t wait!

 4. Noora
  Posted februari 16, 2011 at 7:04 f m | Permalink

  Jag saknar också DIG & mat lagat av DIG!!!