Helg

Jag somnade 21:30 igår. Lauri gjorde disken och plockade iordning barnen saker. Varit så trött på sista tiden. Springa går inte alls. Att vara mamma går ganska bra. Att vara fru går inte alls bra. Försummar nog Lauri lite för mycket. Jag vet att min pessimistiska sida kommer fram allt för ofta, Jag kan lova er att det flesta gångerna jag skriver nåt om tex barnen, så ändras det senrae på dagen. kanske inte borde skriva när jag är arg och irriterad? Viggo är AKTIV! Han tar sig fram som en raket och han vet inte alltid vad han vill i alla lägen. Frustrerad bebis= Frustrerad mamma. Men vilken godbit han är. Fredag och helg! Love it! Ska gå till skolan idag i det fina vädret, lagom kallt och lite snö. Dagen har börjat bra!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.