Handlat

Fördelen med att vara kvinna är inte bara att man får leva med en man, utan att ha två bröst. När man har varit och handlat och ska packa in varorna i bilen med en bebis på vänster armen och inga fickor på sig är det bra att lägga bilnycklarna i urringningen. Då kan de inte komma bort! Kände mig så smart då jag alltid lägger nycklarna nånstans jag inte kan hitta dem 😉 Ingen glömd plånbok idag, inget skrik, det gick verkligen så bra att handla! Hade ”bara” två barn idag, en mindre gör det hela lättare! Tacos ikväll, tror jag… Springa, nja jag vet inte. Vi kommer att ha en ganska varm och solig helg här – TREVLIGT! Nu ska jag snart gå och hämta Lejon från skolan, vädret är så härligt och Viggo behöver sova snart, så vi går dit! En bra dag har det blivit så här långt iallafall!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill & Jens Krylborn
    Posted februari 12, 2011 at 5:25 f m | Permalink

    Mobilen fungerar också där vid bh bandet…