Holopainen x 3!

Grattis till Lasse och Noora till en bebis pojke! Så fin, så liten… man blir nästan sugen på en till när man såg bebis bilden. (Lauri dör nu… haha). Fast samtidigt HAR jag ju redan en bebis och har verkligen händerna fulla. 😉 (och så är det så skönt att vara smal och kunna träna hur mycket man vill). Men nu finns det 6 st pojkar och en flicka på Lehtinen sida! Undrar med spänning VEM ska få flickan nästa gång??? Grattis igen och Lejon och Tilde hälsar att han var söt! 😉

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Jill jens Krylborn
  Posted januari 29, 2011 at 11:26 f m | Permalink

  Jag förstår vad du menar när man får se en liten söt bebis, men jag känner inte att jag hinner med fler nu. Om jag visste att jag kunde vara hemma på obestämd tid då kanske jag skulle kunna tänka mig ett fjärde barn.
  Tilde har det bra! Allas uppmärksamhet, en ära. Flickorna kommer väl senare. Hon har ju en tjej kusin nära i ålder annars är det ju ett gäng killar även på din sida Jana. Lejon, Ebbot,Jesper och Love med Meleah och Tilde i mitten.
  Kramar Jill

 2. Noora
  Posted februari 16, 2011 at 7:07 f m | Permalink

  Tackar! Och vi skulle gärna ha en liten flicka eller två!!