Sköna helg

Fredag, eftermiddag, barnen är på kalas. Jag hemma med en liten gnällig bebis. Jag har anmält barnen till det närmsta skolorna till vårat hus! Det var ett nyårslöfte att jag ska nta tag i sånna här saker mer. För jag har inte gjort det och när det börjar att närma sig slut datum på saker brukar jag oftas få panik, falla i gråt och sen får Lauri göra allt. Jag har kännt att jag inte kan engelska så bra, och Lauri är ju så mycket bättre att jag tycker han borde göra det. Men nu fixade jag skolorna, doktor och det kommer säker bli fler saker. Känns skönt att beta av saker så jag kan åka hem till sverige och finland utan att känna stress över att jag inte har en skola till dem. Livet är bra trots sömnlösa nätter och bråkiga barn. Försöker alltid påminna mig själv att jag har det bra och om jag skulle jobba skulle det vara ännu värre!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. Jessica
    Posted januari 22, 2011 at 2:38 e m | Permalink

    Jag avundas verkligen dig som har möjlighet att vara hemma med barnen utan att jobba. Trots att jag känner att jag är tacksam för att jag kan vara hemma och jobba tillsammans med barnen. det är i alla fall det näst bästa :0)
    Livet är tungt ibland och då är det lätt att glömma bort att vara tacksam, men vi har så ofantligt mycket att vara tacksamma för. Du har så rätt så. kram Jessica

  2. Posted januari 27, 2011 at 4:57 f m | Permalink

    well done organising the schools! 🙂