Levande död

Jag har inte sovit en enda bra natt den här veckan. Viggo blir konstig av penicillin, bajsar mycket gnäller mycket. Och idag hade han feber också, stackaren på sin 6 månaders dag! det enda som hjälp idag har varit att bära, bära, bära. Lauri var borta på en dator grej efter jobbet, så jag la barnen och insåg när jag själv borstade tänderna att jag glömt borsta deras! Jag vågar inte se mig i speglen utan smink, men hjälp vilka snygga byxor jag fick hem! Kan inte sluta titta på mig själv i speglen, men då från midjan och neråt. 🙂 Kul att vara iform och se att mina springrundor ger resultat! Så skönt att inte vara gravid, så skönt att se att man kan komma tillbaka med minst en lika bra form som innan ens några barn existerade! Jag försöker hålla humöret och jag försöker hitta skolor åt barnen i höst… Ser ljust ut, från en trött mamma!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.