Dålig början

2 som driver mig till vansinne… 1 som som inte sover som han ska på natten= trött mamma! Kul dag hade jag tänkt att det skulle bli, barnen ville annorlunda! Berättade att vi ska på lekgrupp och lunch på IKEA. Varför gjorde jag det? Med mina barn ska man ALLTID berätta i bilen, när man är på väg till stället, INTE innan! Höred ett roligt citat från 2 1/2 men ”Barn är straffet för att man har sex”. Lite så känner jag idag för jag har inte skrivit på att få galna barn! Eller är jag så trött att jag inte kan behärska mig? Nu ska vi åka…

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill jens Krylborn
    Posted januari 18, 2011 at 11:34 f m | Permalink

    schyst kommentar om barn. Jag kan ibland hålla med om att de kan driva en till vansinne… Det är därför jag får gråa hår…