Pärlor för svin!

Så känns det bosktavligen att städa hemma hos oss! 🙁 Jag lovar V A R J E gång jag städat nåt rum i huset, hör jag små steg mot den riktningen av Lejon och Tilde! Jag sitter här i min ensamhet på söndags morgonen. Har skickat 3 till kyrakn, jag är hemma med öron Viggo. Jag tycker det är skönt att vara hemma själv. Lika skönt som jag tycket när jag var ung och bodde hemma och alla skulle någonstan UTOM jag! Även om jag gick och la mig 22:30 i går är jag lika trött. Jag var inte tillräckligt trött insåg jag. jag borde ha städat innan jag la mig. Önskar jag hade en kamera att visa er HUR det verkligen ser ut här hemma. Det är rent, men stökigt! Tyvärr måste jag använda hemma tiden till att städa undan saker. Jag som bara ville ligge ner… är det bara jag eller kan en mamma aldrig vila? Jag sitter och funderar om det skulle vara bättre med varsitt rum till barnen, där det kan hålla reda på sina speciella leksaker och ha gemensamma leksaker i källaren??? Men jag tvivlar på att Lejon vill flytta ner och sova… Men, men får se vad det blir. Nu ska jag fixa!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill och Jens
    Posted januari 17, 2011 at 1:09 f m | Permalink

    Jag håller med dig Jana, det är inte roligt att städa om det blir stökigt direkt. tänk dig två blöta och lurviga hundar på det också!! Det är ju slask ute just nu och massor med is så det blir blött och smutsigt. Hoppas att du kan koppla av en liten stund, eller så får du vara i alla rum utan barnens så städar ni tillsammans på kvällen… man kan i alla fall hoppas att det fungerar.