Min dag

= barnens dag! 😉 Efter att ha pratat med min familj åkte vi till IKEA, åt lunch och handlade lite goda saker. Prinsessbakelser bland annat! Det gick bra att åka dit, hade en tid hos barndoktorn kl 14. Jag köpte också en till barstol till vårat kök… barnen bråkar så om den vi har så nu kommer en till snart (och hoppas de kan sluta bråka nu också). Fast då kommer det väl bråka om vem som ska sitta närmast väggen… Suck! Doktorn, ja vad ska man säga. 2h var vi där!!! Helt galet var det Viggo skrek typ HELA tiden och Lejon och Tilde flamsade runt lite grann, tills de fick 4 sprutor var, Viggo 3 st och han har också en ganska illa öroninflamation. 🙁 Så det blir en penicillinkur på 10 dagar! Inte så kul, men vad ska man göra?! Alla vägde sig och dessa blev resultaten…

Lejon 5 år 19,4kg 114,3 cm lång

Tilde 3 år 13kg 94 cm lång

Viggo 5 3/4 månader 7350g och 66 cm lång

När Lejon var i samma läge i livet vägde han 8240g och var 71 com lång
Tilde vägde 6670g och var 65 cm.

Så jag antar att vi har en lång och smal, en liten och kort och en tjock och kort! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.