Lejons tankar

Lejon fick sitt på sitt rum igår och lugna ner sig efter han slagit Tilde. Jag kommer upp efter en stund och han sitter då med en bild på Jesus när han hänger på korset. Han frågade varför Jesus var tvungen att dö och jag svarade att han dog så vi kan komma tillbaka till Gud när vi dör. Jag går ut och Lejon kommer ner en stund senare och säger ”Jag höll en bön om att vi ska komma tillbaka till Gud… Och att jag ska kunna vara snäll imorgon”. 🙂

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jill och Jens
  Posted januari 17, 2011 at 1:11 f m | Permalink

  Tänk så liten men ändå så klok. Hur gick det dagen efter?

 2. Ulla Lehtinen
  Posted januari 17, 2011 at 11:53 f m | Permalink

  When Lauri was little he was very spiritual. (I hope he still is;-) I guess Lejon is a lot like that also. Once Lauri (5 years) and his siblings and cousins were watching tv at granny’s house. The program was about queens and kings in Europe. Granma said: ”Look children, there you can see a real king.” Lauri said very seriously: ”Jesus is my king”.

 3. Maria
  Posted januari 18, 2011 at 11:06 f m | Permalink

  Ulla – that’s a wonderful story! And it sure sounds like Lejon could have said it aswell:)