11 Januari 2011

Verkar som om 11:e Januari kommer bli den dagen jag alltid har läkarbesök. Förra året fick jag höra Viggos lilla hjärta då jag var i vecka 10. Och imorgon kommer jag till doktorn med samtliga barn med en rutin kontroll och möjligen en spruta till Tilde och Viggo. Jag frågade Lejon idag ”LEJON, varför har du inte köpt nån present till mig imorgon”? Han sa: Åhh, (med armarna i luften), vi kan åka efter skolan och handla det. Vad vill du ha Lego? (Tilde fyller i) Barbie?? Tillslut kom han på det CHOKLAD! Han vet vad en kvinna vill ha! 😉 Jag tycker inte det är värsta grejen att fylla år, jag behöver ingen fest eller presenter (beställde ett par nya jeans, då mina diesel jeans gick sönder efter snart 7 år. kanske räcker.) Hoppas barnen kommer vara lite snälla mot mig imorgon bara! Åh en sak är säker det kommer serveras taco i världsklass när barnen sover imorgon, tillsammans med Lauri= Bästa presenten!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

7 Comments

 1. Jill jens Krylborn
  Posted januari 11, 2011 at 10:37 f m | Permalink

  Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du får en underbar dag trots att du inte tycker om att fylla år.
  Massor med kramar
  Jill m familj

 2. Jessica
  Posted januari 11, 2011 at 4:00 e m | Permalink

  GRATTIS;GRATTIS;GRATTIS!!!
  Det blir bara bättre med åren :0). Tänk på mig jag är 10 år äldre.
  Hoppas att du får en fin, bra och alldeles underbar födelsedag.

  Fick reda på idag att Melanie inte får ledigt i juni. Vi letar nu resor i början av juli istället. Hoppas att det fungerar för er? Vi kommer vara där i tre veckor, men ska åka ned till Kalifornien också. Vi vill inte vara till besvär så säg till hur ni vill att vi gör.

  Kram Jessica

 3. Posted januari 11, 2011 at 4:20 e m | Permalink

  Hej! För oss passar Juli bra och ni är inte till besvär, bara kul att få besök. Bara vi får veta lite innan NÄR ni kommer så vi kan lösa allt detta med att fixa lite sängar och sånt, men annars är ni fria att komma och gå som ni vill! 😉
  Jag kommer hem troligtvis den 2:a maj och stannar till 2:a juni… så vi är helt hemma sen på sommaren!

  Hoppas ni hittar bra pris på biljetterna och Det ska bli så kul!
  Kram

 4. Maria
  Posted januari 13, 2011 at 6:49 f m | Permalink

  Jippi! Då är du hemma på min födelsedag och så får du väl träffa nya bebisen också! Toppen planering 😀

 5. lotta
  Posted januari 13, 2011 at 2:54 e m | Permalink

  Hej Jana! Stort Grattis på födelsedagen! Och tack för kommenterer på min blogg, jättekul att du har hittat dit. Klart att jag vet vem du är. Du är snyggJana. Skickar en inbjudan sen när jag stänger… Läste i nåt inlägg om ditt förhållningssätt till din look, vill då passa på att säga att jag alltid tyckt att du har varit vacker för ögat=). Hoppas att du trivs att fylla år, jag är 28. Gillar´t!
  Stor kram L
  Ps. Hörde av min syrra att ni haft kontakt. Jättekul! Hoppas att ni ses, och att det blir roligt. Önskar att jag var där också…
  KRAm, igen.

 6. Jessica
  Posted januari 14, 2011 at 1:03 e m | Permalink

  Hej

  Vad kul att ni kommer hem och stannar så länge. Vi hade velat träffa Lejon mer när han var här, så nu får vi chansen till det. (Jag trodde att han skulle stanna längre). Meleah pratar ofta om sin kusin Tilde, så det ska bli kul att se hur de går ihop. Meleah är ju också en busunge. Det ska bli kul att få ha en lite bebis hemma och lukta på :0)

  Det ska bli superkul att träffa dig igen. Det känns som om du varit borta hur länge som helst. Skulle vara kul att hitta på något med alla tjejer i familjen när du är här.

  Kram Jessica

 7. Posted januari 15, 2011 at 8:12 f m | Permalink

  Haha… Tänkte precis samma sak, att vi borde hitta på nåt alla tjejer i familjen! Känns också som om jag varit borta en evighet, men det är ju 2 år sen jag var hemma sist, så det är ju en ganska lång tid! Kommer dock åka till Finland såklart också, men det ska bli spännande att komma ”hem” igen.

  Hoppas att Tilde och Meleah hittar varandra. När Tilde och Lejon leker starwars är Tilde alltid prinsessan Meleah… Hon blandar ihop dem! 😉

  Hör av er med era resplaner när ni vet!

  Kram Jana