Tack

Mormor, Morfar, Mumba, Nömnö, mostar, morbröder, fastrar, kusiner och ingifta folk… tack att ni tagit hand om och gett uppmärksamhet till Lejon under dessa två veckor! Jag vet att han mun kommer gå i ett av allt som har hänt och alla som han har träffat! Verkligen stort tack för att ni orkat honom och gett honom minne för livet! Jag blir tårögd av alla människor som har tagit tid att träffa honom och gett honom kärlek och TÅLAMOD. Alla mina syskon som var med i gamla stan på första advent! Pappa som tog ledigt för att åka båt med honom (pappa är inte den som tar ledigt i första taget), mamma som jobbade och hade honom och tog ledigt, Mumba och Nömnö som har offrat tid på jobbet för att vara med honom. Lauris systrar, Lasse och Tuomas som träffat honom… Lejon verkligen älskar er alla. Han har så mycket kärlek i sig, och han säger ofta att han saknar er och älskar er. Han dröm skulle nog vara att bo i ett kollektiv och se alla varje dag! 😉 Nån dag kanske vi bor närmare, vem vet… kanske är det bara 6 månader tills nästa Lejondos! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Ulla Lehtinen
  Posted december 4, 2010 at 8:48 e m | Permalink

  What a wonderful visit we had with Lejon and Lauri! Love both of them a lot, and the rest of you as well! We came home from Eeva’s wedding party late last night and Lejon slept only a few hours before he had to get up for the flight. I thought he would be a bit cranky, but as soon as he opened his eyes he was full of energy and very excited to start the journey home back to mamma äiti Jana and Tilde and Viggo. Wish I could get a bit of his energy;-) He has a warm and loving attitude towards everybody, that little darling. Thank you for lending the boys for a while and hope to see the rest of you in the summer.

 2. Jill jens Krylborn
  Posted december 5, 2010 at 1:19 f m | Permalink

  Det var kul att träffa Lejon, vad stor han har blivit. Han har mycket energi men det är väl bara bra. Tänk vad mycket man skulle kunna hinna med på en dag om man hade samma energi. Jag hoppas att ni kommer nästa år det skulle vara så kul att träffa er alla. Jag förstår din glädje att ha dem hemma igen. Ha en jätte bra vinter där borta-
  Kramar
  Jill m fam