2 dagar kvar…

… om det inte störtar vill säga, men det hoppas vi väl ändå inte! Det känns som min tid stått still i två veckor! Har varit jobbigt att gå från tre till två barn, men också skönt att slippa köra Lejon till skolan bara ta dagen som det kommer. Fast jag undrar här i min ensamhet hur jag ska kunna vara borta ca 5 veckor nästa år från Lauri? Detta är liksom inte optimalt att vara ifrån varandra så mycket. Jag saknar honom som en skolflickas första kärlek… Jag kanske är konstig, men jag har undrat i två veckor VAD jag ska ha på mig när jag hämtar dem på flygplatsen på söndag??? Jag vet det är väldigt viktigt med första intrycket efter att ha varit ifrån varandra så länge… 😉 Jag vet så löjligt, men samtidigt som jag hatar att vara ifrån Lauri, ÄLSKAR jag återseendet av honom. Visst jag skulle säker kunna hämta honom i mjukisbyxor, men jag tycker det är enormt viktigt att man orkar bryr sig hur man ser ut fast man varit gift snart 8 år och har tre barn, kanske speciellt mer då! Och jag har nu listat ut vad jag ska ha på mig… 😉

Dagen negativa: Jag är inte för genus tänkade fullt ut, MEN jag tycker inte om att höra Tildes kompis säga till henne när det målade med vattenfräger ”Tilde den färgen kan du inte ta det är en POJKFÄRG!!! Öhhh… kan man inte måla med blått helt plötsligt? Ska allt vara i lila och rosa? (Jag sa till henne att Tilde kunde måla med vilken färg hon ville och att det inte fanns pojk eller flickfärger.) Grrr!

Dagen positiva: Viggo, denna underbara pojke (och liite jobbiga också) men några kvällar nu när jag gett honom mat (och han brukar alltid somna där vid maten), men nu vill han att man ska lägger ner honom i sängen och klappar honom på hans lilla huvud, tills han somnar med ett leende på sin mun!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.