Ensam

Sitter här i min ensamhet och syr på allt som är sönder eller saknar knappar. Snön faller tungt på marken och jag saknar mina pojkar… Redan! Det har varit så tyst i huste utan Lejon idag. Jag vet att jag gnäller ofta att han är FÖR vild, pratar för mycket och stökar för ofta. Men vad jag vill ha honom här hos mig. Trots allt gör han mig glad och lycklig! Jag kan iallafall säga att kul för alla som får ha honom hos sig dessa två veckor, han är en härlig kille. Dagen tacksamhet är att det var himla tur att snön kom nu på kvällen och inte när det skulle flyga imorse. För vilken storm det var och snö på det hade varit illa… Synd att jag inte äger en snöspade, nu kan jag inte skotta garageuppfarten! 😉 Det enda positiva med att Lauri och Lejon är borta är att jag kan få mer gjort… Har redan lagat Lejons punka på cyklen, jag försöker alltid vara effektiv när det är borta. Som att städa kylen och ordna i skafferiet, rensa och sy. Men nåt som jag inte gillar är att sova själv. Visst jag har ju Tilde och Viggo i samma rum, men jag gillar bara inte att var den enda vuxna hemma, som har ansvaret om nåt händer. Nu ska jag fortsätta när alla sover och bara njuta av tystnaden… i 14 dagar till!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

3 Comments

 1. Jill jens Krylborn
  Posted november 21, 2010 at 3:16 f m | Permalink

  Ja vi är glada att få träffa Lejon. Jesper har inte riktigt förstått att det är en kusin och inte ett djur. Jesper tycker om alla djur som låter mycket. Vi ser framemot nästa helg när vi träffar honom. Det vore kul och träffa dig och de små barnen också. Vi försöker spara, vi får se hur det går.
  Försök och njuta trots allt.
  Kramar
  Jill

 2. Ulla Lehtinen
  Posted november 23, 2010 at 2:48 e m | Permalink

  Yes, Lejon is really a darling! He is so generous and loving, and we truly enjoy being in his company. He speaks Finnish fluently and is very interested in skeletons and ghosts;-) ’Missä luurangot asuu?’ he keeps asking;-) Take care Jana. I hope you can sleep well even though the big boys are not home. Love and hugs to you!

 3. Posted november 24, 2010 at 9:18 f m | Permalink

  Jag är så glad att Lejon får vara där, med folk som älskar honom. Skönt för honom att slippa mig lite tror jag. 😉 Kanske bråkar jag lite för mycket på honom ibland!? Allt går bra här hemma. Tilde och Viggo är förkylda… så mina nätter är inte så roliga, men det är tur att de är så söta! Tack att ni tar tid att ha Lejon där mitt i allt arbete… kram