Lejon 5 år

Idag fyller Lejon 5 år! Kan nästan inte tro det är sant att han är så stor, men det är han! Han var så söt ikväll och undrade om det verkligen var hans födelsedag imorgon, vad han har längtat! Han kommer få gå till skolan imorgon och sen har vi ett Halloween party i kyrkan med våran församling med maskerad och Trick or treat… Lejon ska få en Dart Vader dräkt av oss. Och lilla Tilde ska vara Prinsessan Belle. Lauri handlade kokosbollar på IKEA idag som Lejon ville ha (sånna där med vitt skum inne och kokos utanpå). Åh Grattis Lejonkungen. (ska ta kort på mina söta barn i deras Halloween dräkter). Jag städade deras rum när det sov och la alla presenter mitt på golvet… Jag undrar när han kommer att vakna imorgon?! Jag gissar TIDIGT!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

 1. Ulla Lehtinen
  Posted oktober 20, 2010 at 4:36 f m | Permalink

  Please, take many pictures! We celebrate Lejon here today and hope to see him live sometime soon. Have a fun day all of you. Mumba

 2. Jill jens Krylborn
  Posted oktober 20, 2010 at 9:22 f m | Permalink

  Grattis Lejon!
  Massor av kramar
  Jill m fam