Fredag kväll

Kl är nästan 22:00, alla sover utom jag såklart. Disken är gjord, jag har ÄNTLIGEN ätit middag(om man kan räkna havregrynsgröt som middag?), bullar finns i frysen och mat i crockpoten (tack vare Lauri). Jag är trött, och hoppas att ikväll kanske lägga mig innan midnatt!? Vilket jag har haft svårt med att göra, då jag alltid försöker hinna med allt när barnen sover, som jag inte hunnit på dagen well, well. Vi har köpt en stor Love sac (tänk er en stor sacco säck fast MYCKET skönare) somnade i den igår framför Lyxfällan, dreglandes på Lauris arm, tur att det inte var första dejten. 😉 Nu väntar jag på en soffa med spänning. Och en sängram och sängbord och mmm. Fortsättning följer…

Annars har det inte hänt mycket här. Vädret är skönt inte för varmt inte för kallt. Barnen leker med grannbarnen varje dag och det är både kul och inte kul. Runt oss bor BARA tjejer… Fast Lejon verkar inte bry sig så mycket om det. Jag vill bara inte ha alla inne i mitt hus, får lite små panik när det är typ fem extra barn + mina två här inne, så stort har vi inte och ja, andras barn ni vet, jag FÖRSÖKER gilla dem, men det är SÅ svårt och jag känner att jag vill gråta varje kväll. Men nån dag ska jag väl klara andras barn också!? Mina barn har jag stora problem med, jag känner att vi inte har nåt harmoniskt familjeliv och att vi känns splittrade. Lejon kräver mycket tid och Tilde gör dumma saker i smyg och jag får verkligen tjata på dem, men tror ni att det lyssnar, nej såklart inte. Och jag känner många dagar i veckan att jag inte är lycklig och undrar vad jag ska göra för att det ska funka? Och detta har inte bara inträffat för att vi fått Viggo, utan detta har pågott långt innan han föddes. RÅD någon innan jag går under!

Lejon födelsedag kommer upp på onsdag och vi väntar med spänning på ett paket från sverige som ska komma den 21 oktober… Barnen längtar efter hallonbåtar och lakritsbåtar och vad annat för spännade det kan finnas där i. (jag också om jag ska vara ärlig) Paket gör mig glad, saknar alla så mycket just nu… Men jag antar att jag får göra det en stund till! Nu dags för träningspass, sen zzzzzzzzzz….

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.