Alla sover…

Alla utom jag! Trodde jag skulle få en kamp med Viggo ikväll då han sov så mycket senare delen av dagen. Men han överraskade mig ikväll med att somna in lugnt och stilla (han har skrikigt en hel del idag nämligen), så det gjorde mig lättad! Det är så kul när barn överrskar tycker jag, jag blir så glad… Nu är jag och min rygg trötta. Skönt med helg med inga krav mer än att lyssna på tal och äta nåt gott. Gillar generalkonferens helger! 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments

 1. Jessica
  Posted oktober 7, 2010 at 8:37 f m | Permalink

  Låter skönt!
  Vi satt också och tog det lugnt under g-konf helgen och planerade för att åka till USA. Vi kommer att försöka spara ihop pengar och hälsa på er, Angie, Karlsons och Eks. Skulle det passa er?

 2. Posted oktober 7, 2010 at 1:47 e m | Permalink

  Det skulle passa oss! När ska detta inträffa då? Nästa år eller 2 år? Kul att få lite besök igen… och kanske jag också borde åka hem och visa mig, men det får jag se när det blir! 😉

 3. Jessica
  Posted oktober 10, 2010 at 2:09 f m | Permalink

  Vi ska försöka spara ihop till sommaren som kommer, men vi vet inte riktigt om det går. Vi måste få ihop 70 000 kr. Vi har redan 35 000 kr, så vi hoppas att det går. Vi hade tänkt att åka till Kroatien eller Grekland igen, men valde att spara pengarna och satsa på USA istället. Barnen börjar bli stora och det är prat om att Melanie inte kommer att ha lika långt sommarlov som andra skolor, eller lov över huvudtaget, så det är bäst att passa på. Är det billigare att köpa biljetter från USA?

 4. Posted oktober 10, 2010 at 8:13 e m | Permalink

  Ni kan ju kolla upp Island Air. Det brukar ha billiga resor… Kul om ni lyckas ta er hit, Vi kanske inte har världs mycket plats, men på sommaren har vi ju en trevlig uteplats man kan vara på också och vi kan nog tränga ihop oss några nätter också! Ni kan ju kolla Orbits om resorna är billigare här än i sverige!