På den 7:e dagen ska ni vila…

tjena, HATAR denna dag! Det är dem värsta dagen på hela vecka! Viggo sover max 2h på hela dagen, jag bara går runt med honom i kyrkan, ammar eller försöker få tyst på honom. (Och snälla kom inte med några fina historier nu om mammor som gick i korridoren med sina små, men ÄNDÅ var i kyrkan, för det är där man ska vara och lära sina barn det också.) Jag man ska gå till kyrkan, men jag skulle hellre sitta hemma och amma än att sitta i ett ammningsrum i kyrkan… och jag fattar inte även om vi börjar kl 1, får jag ALLTID STRESSA för att hinna till den tiden vi har satt för att vara där i god tid. Hoppas jag snart kan njuta av tiden i kyrkan igen… men det blir väl när Viggo börjar i barntillsynen om ca 16 månader. 😉 SUPER FUN!!!!!! Maten var dock god i söndags Lauri hade lagat tacos med planksteks kött och jag hade gjort en persiko paj. Älskar att ha maten och en god efterrätt klar när man kommer hem hungrig från kyrkan. Måste gör en ny omgång denna vecka, så gott var det! Och det här med vila, barnen vill inte vila, det är bara jag och Lauri som vill det… Tänk när vi är 50 år och alla barnen är utkörda… mmmmm härlig tanke! Längtar!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.