Nytt hus, nya möjligheter

Så nu har vi flyttat. Alla flyttkartonger som ska packas upp har packats upp. Den kvällen vi kom till vårat hus, kom det massa människor och hjälpte oss. Jag bara väntatde och tillslut frågade en man oss om vi var LDS… Så vi har många mormon grannar och barnen har massa barn det kan leka med, BARA flickor dock… måste vara nåt i vattnet, det är 10 flickor och Lejon. 😉 Huset är fint, och jag trivs. Saknar inte huset i Denver, men dessto mer mina vänner där. Känns bara som jag inte kommer få några här?! Jag orkar inte anstränga mig just nu, men det kanske kommer. Men området är fint och vi fann en skola till Lejon som han verkar trivas i. En sak, jag gillar heltäckningsmattor (kanske inte när barnen har magsjuka, kommer säker att äta upp mina ord då), men det är så mjuk och skönt och så kan man smyga lite bättre. 😉 Vädret är skönt och varmt och vi njuter av god mat på våran härliga uteplats och väntar med spänning att Lauri ska börja jobba…

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.