Måndag

Trots att jag fick en dålig sömn, drömde en mardröm och trodde att dagen skulle bli kass, blev den tvärtom för engångskull. Lejon gick till skolan. Jag fick min prommenad, Viggo sov ganska bra, Lauri gick på bio, lunchen bestående av tacos igen var super god, barnen bråkade minimalt och min potatismos till middagen blev god, och jag sprang en runda och det gick SÅ bra och jag var inte trött runt 9 (som jag brukar vara). OCH sist men inte minst, JAG var glad! Jag har tyckt på sista tiden att mitt liv suger lite för ofta och jag bara tjatar och aldrig skrattar längre. Trött och grinig 3 barnsmamma, kul va?! Inte så värst, men idag kände jag mig så glad och allt är bra! Må det komma fler sånnahär dagar för det behöver jag! Nu är det snart midnatt här och jag borde varit i säng längesen, för jag ska upp vid 7 som är den tid jag har bestämt att jag ska gå upp på när det är morgon på en vardag. Jag gillar nämligen att äta frukost själv och fixa iordning mig innan virvelvindarna vaknar. 😉

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.