Blogg död

Lauri tycker jag är en dålig bloggare, och det är jag! Men det är lite mycket med ner packning av huset, ammande och bärandes på bebis och tomt hjärnan på mig.Men nu ska det bli bättre! Jag tror förtillfället att bara vi flyttar till Salt Lake så kommer mitt liv bli bättre… Mitt liv ÄR bra, men det två äldre barnen gör mig galen!!! Jag tycker synd om dem som har mig som mamma förtillfället, men det testar verkligen mina nerver just nu och de vet vilka knappar det ska trycka på. Ingen lyssnar på mig och jag är SÅ trött på att höra min arga röst. Men visst blir det bättre när vi har flyttat? Jag avundas alla bloggar skrivna av mammor hur bra alla är och jag inser vad dålig jag är och jag gråter av dåligt samvete jag har för mina barn att jag inte är bättre för dem! Men nu till annat… Vi har hunnit med en kort resa till Utah för att leta hus, vi fann ett snabbt och det blev ett par hus, jättefint, både jag och Lejon reagerade på att köket var lägst ner… 😉 Jag känner mig lite ledsen att lämna Denver… Kan knappt förstå att det gått redan två år.Och när vi kommer hem, ja, vem vet… Om jag fortsätter vara gift med Lauri, så kanske jag aldrig kommer hem om vi inte måste förstås! 😉 Nästa gång ska jag skriva om våran rodtrip till Kalifornien… Och våran flytt förstås.

Välkommen Nömnö till ett hus i kaos!

This entry was posted in Allmänt, Barnen, Denver. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.