Snart 2 veckor

Viggo är snart 2 veckor och nu börjar det jobbiga. Bebisar är alltid snälla i 2 veckor och sen händer det nåt.Viggo har haft ont i magen hela natten, svårt att sova och lite gnällig. Han är lika go som alltid, men jag tror jag måste sluta äta mjölkprodukter så kanske hans mage blir bättre?! Nu sover han iallafall, stackaren. Lauri åker till Salt lake city idag för en jobb interjuv och hemma lämnar han fru och 3 barn och jag inser att han kanske inte vill komma tillbaka efter en ensam tyst natt på hotellet, till ett kaos här hemma!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill jens Krylborn
    Posted augusti 6, 2010 at 2:34 e m | Permalink

    Grattis från oss alla! Vi har varit på landet och där har jag ingen dator att för medla mig på det tar typ 30 min att kola mailen. Det verkar som du redan har kommit tillrätta med livet och att Lejon och Tilde verkar vara nöjda. Lite avundsjuk blir jag då jag fortfarande har tre kilo kvar efter Jesper och det är nu 2 år sedan. Det var kul att lille Viggo är född dagen innan Jesper lätt att komma ihåg bra jobbat!! Kommer Viggo heta något mer än Viggo? Ha det bra och råkigt med mjölkprodukterna men gjorde inte du så med de andra två också?
    Massor av kramar Jill m fam