Förlossningen

Det tar typ 5 min att berätta om min förlossning. Visst det gjorde ont som alltid, men drygt 4 h från första värken tills han är ute är helt ok… Jag var lite rädd att föda hemma eller i bilen eller att vattnet skulle gå i bilen. Det blev lite dramatiskt då hans hjärtljud gick ner och det kom in typ 10 personer som skulle känna och klämma på mig när jag redan hade ont och sticka massa nålar i armarna och prata om det skulle bli kjesarsnitt… Jag hade svårt att känna krystvärkar så jag nästan chansade när jag skulle krysta. 😉 Såg iögonvrån att Lauri gick och satte sig på en stol efter ett tag och jag undrade ”vad gör han, vill han inte vara med mer”? 🙂 Men tydligen höll han på att svimma… 😉 Men efter super krystande och lite hjälp från en sugklocka och ingen smärtlindring kom han ut .med navelsträngen runt halsen… Och jag var super hungrig och mådde toppen! Nu 11 dagar senare undrar jag vad jag ska ha för mål då jag har 3,5 kg kvar att gåp ner till starvikten och en mage som inte ser så jätte hemsk ut… Träna rygg och mage, det ska jag göra och börja springa och helst stanna på 50 kg om jag klarar det vill säga!? Då är det bara 1,5 kg kvar, men jag är super hungrig hela tiden och det kanske inte är så konstigt då Viggo vill äta ganska ofta! 😉 Och det är inte så annorlunda med att föda barn här mot sverige… bara finare rum och roomservice. Men krysta är samma i alla språk! Och efter att ha fött 3 barn är denna som jag återhämtat mig bäst ifrån, mått bäst och magen har sett bäst ut efteråt! Nån är god mot mig!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.