Dagen hittills

Bröjade dagen med att bli uppdragen av Lejon… jag var trött! När jag lämnade min sköna säng hörde jag att Viggo inte ville ligga kvar, trots att jag trodde han skulle sova lite till. Vi hade bestämt att gå till lekparken idag och jag hade redan packat väskan igår vi skulle ha med oss, så det ända jag skulle göra var att steka pannkakor att ta med och det gjordes medans jag ammade Viggo. Det var svett varmt idag och vi stannade i parken kanske 3 h. Problemet barnen har i denna familj är att det leker så himla kasst hemma… Vi kan vara ute i parken en hel dag utan bråk, men så fort vi kommer hem blir det typ understimulerade och handlingsförlamade och kan endast bråka och stöka… Vad ska man göra? Viggo sover igen, på 5 dagar har han gått upp 300g… Jag sörjer hans viktuppgång lite, för jag vill ha en bebis länge! På söndag åker Lauri till salt lake city för en arbetsinterjuv… och jag blir själv med 3 barn i en natt! Tjohoo va kul! 😉 Barnen stökar nu och jag njuter av en liten söt bebis… måste städa ute, måste sova känner jag, men lycka till med det sistnämnda. 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.