Viggo

När vi var på vårat stora ultraljud och fick reda på att det var en kille vi skulle få, blev jag lite, inte ledsen men lite chockad då jag alltid trott att jag skulle bli mer en flickmamma än en pojkmamma… Fast nu när Viggo är här, är det ju självklart att det var en pojk vi skulle ha. Och jag är glad att man inte kan välja kön på sina barn utan att man faktiskt får det barn man är menade att ha. Jag hade verkligen glömt hur små de är, hur gott det luktar och hur mycket och ofta det vill äta. 😉 Inatt sov han iallafall nästan 4 timmar i sträck. Jag sover inte så mycket, men är väldigt lycklig att få ha en bebis hemma igen. Lejon och Tilde tycker mycket om honom och jag försöker få in rutiner i vardagen med 3 barn. Lauri är hemma och hjälper mig väldigt mycket och mina vänner i kyrkan lagar middagar åt oss denna vecka, kan man bli mer bortskämd? Nej, nu måste jag passa på att duscha när Viggo sover, Lauri har en jobb interjuv just nu och barnen leker hos en av mina vänner en stund. Livet är bra!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Posted juli 27, 2010 at 6:33 f m | Permalink

    Oj Jana, det är fantastisk att läsa om dina tankar. Viggo var så jättesöt i skypekamera! Lauri sa att personalen i sjukhuset var -( måste fortsätta på engelska. Min svenska är så dålig nu att jag inte talar med dig så ofta:-) very impressed how you just walked to your hospital room and looked like you never had been pregnant! Natural born mother;-) Jag är glad att Lauri kan vara hemma just nu. Ta det lugnt. Älskar dig!