Doktorn

Tilde var imponerande duktig idag. Lejon kunde som vanligt inte sitta still. Nåt som vi vet nu är att han inte kommer att få vattkoppor då han blev vaccinerad för det idag. Onödigare sjukdom får man nog leta efter… Kanske känner att det är mest plågsamt för mig som mamma. 😉 Och i dag blir det sen lunch, vilket betyder lätt lunch! Det är varmt här kan jag lova!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments

  1. susanne
    Posted juni 24, 2010 at 1:36 e m | Permalink

    Skönt med vattkoppsvaccin, jag fattar inte varför alla VILL att barnen ska få det.

  2. Posted juni 24, 2010 at 2:30 e m | Permalink

    Först tänkte jag ”men han kanske borde få det” Men nu känns det bara bra… Lite jobbig sjukdom! Och jag var lixom 10 år när jag fick det… lite pinsamt också! 😉