46 dagar kvar

Och jag börjar känna mig lite stressad! Jag inser att jag bara skjuter upp många saker som jag MÅSTE ta tag i nu. Det ända jag äger till bebisen är nappar, spy handdukar, en varm filt och en svalare filt. Stackaren kommer gå utan kläder och namn. Eller namn kanske vi har, men det får ni inte veta före han är född. 😉
Alltid i det här sista veckorna är mitt fysiska tillstånd jättebra, men mitt mentala tillstånd inte lika bra. Jag känner mig lycklig, olycklig, bedrövad, ångestfylld, arg, ledsen, glad, värdelös (och undrar seriöst min mening är här på jorden, varför man ska vara gift och varför man ska ha barn). Detta är ”normala” tankegångar för mig just i denna vecka. Kände likadant när jag väntade Tilde i denna vecka. Jag tror jag bara är orolig hur allt kommer och bli efter detta barn. Men idag ska vi till Barndoktorn och kolla så Lejon och Tilde mår bra! Det kommer bli VARMT idag… Livet kunde trots allt vara sämre!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.