Vecka 32+2

Var på morgonen hos barnmorskan… Jag har inte ökat i vikt som jag ska och magen inte har vuxit som den ska heller… Så på fredag ska jag på ett tillväxtultraljud bara för att se att allt är bra med Bebis. Problemet är att jag oftast är hungrig kl 22 på kvällen å då vill inte jag äta och sen har jag inte mycket matlust, och sen antar jag att mina barn utanför magen stressar mig ibland att jag glömmer att äta, eller inte äter klart eller tillräckligt! Men nu får jag väl göra en riktigt stor middag och äta mycket! Men Bebis rör sig mycket och mina sammadragningar har ändrat lite form till att göra ganska ont att jag inte kan gå när jag får dem… men annars mår jag väldigt bra, nästan för bra när man ser andra gravida! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.