Regn

Idag är det regnat i 2 dagar och varit runt +12 grader… Tycker det har varit ganska skönt med lite svalare väder, för det har varit SÅ varmt här det senaste veckorna. Min plan är idag att först få alla klara till kyrkan (med allt vad det innebär). 😉 Sen ska jag ta mig mod till mig efter kyrkan att klä på mig för en stund i regnet och leta maskar med barnen… För igår gick vi knappt ut, blev verkligen en slapp lördag, Lauri gjorde egna chicken nuggets som var jätte goda. Så nu kan barnen säga att han inte bara kan laga mac n cheese utan också nuggets. 😉 Men nu ska jag gå ner och titta vad barnen gjort, LOVAR att allt jag städat där nere är nu i en enda röra, så nu ska jag bara bryta ihop några gånger innan kyrkan… Trevlig söndag!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.