Barnens tandläkarbesök

I morse gick barnen till tandläkaren… Lejon var en jätte duktig pojke och den mesta delen av hans besök var han själv. Tänderna fin och inget att klaga på! Tilde, ja vad ska man säga mer än att jag önskade att jag hade haft en filmkamera med mig. Vilken karaktär den unga damen har… Hon total noncahlerade alla först med ben och armar i kors och vägrade fästa blicken på nån av oss, sen skrek och grät hon, sen bet hon mig i fingret då jag försökte att hålla hennes mun öppen. Så ingen undersökning på henne inte… Jag skämdes lite, men man kan verkligen inte tvinga ett barn, eller, ja inte Tilde iallafall. Får se om det går bättre om 6 månader då de har ny tid, kanske får Lauri gå med henne då och se om det går bättre?!

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.