Memorial day

Lauri ledig, vädert varmt och soligt… å barnen, ja lika tokiga som alltid! Trots att de sov till kl 8 och 9 är de inte bättre för de! De leker jättebra när när det väl gör det, men OFTA måste jag sära på dem för det bara bråkar! Lauri har varit ledig sen i fredags och det har varit till STOR hjälp för mig, har verkligen kännt att jag behöver hans hjälp, mer än vad jag nånsin har kännt förut! Och vad han är bra med barnen… 😉 Igår efter vi kommit från Summerhays som vi var på middag hos, somnade barnen i våran säng med Lauri, för det ville sova med pappa! Nu ska jag ut och fylla lilla polen och se till att det inte drunknar, sen ska vi grilla och bara njuta av en ledig dag!

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.