Förbredelse

Imorgon ska jag till min barnmorska… jag är en full vecka 30 imorgon och går in i min 31:a vecka nu. Jag börjar bli rädd för den stora dagen. Jag vill köpa saker och förbereda mig, men vågar inte. Jag är rädd att barnet ska dö och att jag står där med massa bebis saker. Jag är rädd att bebis inte vill vända sig åt rätt håll så att det blir kejsarsnitt. Jag är rädd för att gå sönder totalt och få en lååång läknings period. Jag är rädd att barnet ska få syrebrist och få bestående hjärnskador. Jag är rädd att förlossningen ska gå så fort att jag inte hinner in till sjukhuset så Lauri måste förlösa mig. Detta kanske låter hemskt, men jag lovar, inför varje förlossning måste jag bearbeta dessa saker och bara hoppas att allt tillslut faktiskt går bra! Och det har det gjort hittills, men varje förlossning är unik, så min oro kommer kvar stå!

This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.