Söndag

Söndag morgon… och vi gör oss redo för kyrkan! I torsdags fick vi veta att Lauris kontor här i Denver ska stängas och vi vet fortfarande inte hur länge vi ska stanna, vi hoppas på att Lauris önskningar går som det ska och vi kan stanna och han kanske ka finna ett annat jobb i oktober… Om inte, kommer vi tyvärr hem, vilket vi inte riktigt vill… 🙁 Och alla ni som saknar oss och vill att vi ska komma hem, ni kommer inte tycka det är så kul när vi väl kommer hem. Jag tror ni kommer att tröttna på oss ganska fort (tänk bara på allt ni störde er på som vi gjorde innan vi åkte och dom sakerna har inte ändras speciellt mycket…) så var glada så länge ni har oss här. 🙂 Men som en liten tröst gick vi och åt indisk buffe i fredags, och barnen var SÅ snälla… De hade tagit i hand och gjort en pakt med Lauri att vara snälla, och det var de, och åt bra också… Det är alltid läskigt att gå på resturang med barnen är att man aldrig vet vilket humör de vill vara på… men vi hade verkligen en rolig stund tillsammans. Igår var vi på ”Memorial pancake breakfast” tillsammans med våran församling, trevligt och sen hjälpte Lauri en familj att flytta halva dagen och vi hade en skön, varm lördag! Lejon skola är slut och vi har officiellt sommarlov här hemma! Tjohoo…

This entry was posted in Allmänt, Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.