Barnen

Igår var Lauri hos tandläkaren typ halva dagen och lagade tänder… Sen när han kom hem behövde jag åka till affären och han frågade om jag ville lämna ett eller båda barnen hemma. Sa att jag kunde ta med Lejon… Men då fick Tilde panik och ville följa med och Lejon vill stanna hemma. Men när vi sen SKULLE åka ville ju Lejon också följa med, jag började leta efter han skor och Tilde fick panik i bilen (hon får lite panik när jag försvinner) och det var då jag tog beslutet att INGEN får följa med mig (tjoho idag kunde jag ta det beslutet för att Lauri var hemma). Så Lauri tog ner de gråtande barnen som som vill följa med men inte förtjänade det… Sen när jag kom hem knappt en 30 min senare SOV ALLA! Bra gjort Lauri, jag har inte den kraften som behövs att få alla att somna. Och när jag såg detta, tog jag såklart tillfället i akt och gick en promenad… 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.