Skön dag

Idag har det (hittills) varit en bra dag, men kl är ju bara 16:00, så allt kan fortfarande hända! 😉 Lejon sov till kl 8 imorse, gick upp och bara klädde på sig, UTAN bråk och åt frukost UTAN bråk… Han hjälpte mig att ta bort ALLA leksaker som hade blåst runt igår på gräsmattan så jag kunde klippa UTAN bråk! Vi var i en affär för att handla babykläder till en babyshower vi ska ha i parken imorgon UTAN bråk… Idag kan jag verkligen säga att han varit 4 år (som han är ju) och inte 2 år, som han har en tendens att vara ibland! Ska ta tag i disken nu, städa för ikväll kommer kanske hemlärarna… Skriver kanske, för de har avbokat i typ 3 veckor nu. 😉 Lejon skola slutar på torsdag och sen börjar sommaren!!! 😉

This entry was posted in Barnen. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

One Comment

  1. Jill jens Krylborn
    Posted maj 26, 2010 at 9:28 f m | Permalink

    Njut av de dagarna! De kommer fler såna dagar än motsatsen av dagar…